Rezalet ilişkide para mı konuştu?

Rezalet ilişkide para mı konuştu?

Bodrum'da teknede öz yeğeni ile yakalanan Murat Başoğlu'ndan 1 ay önce boşanan Hande Bermek Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu ve flaş açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da teknede öz yeğeni ile yakalanan Murat Başoğlu'ndan 1 ay önce boşanan Hande Bermek Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Hande Bermek “Hayatımın en zor sınav ve deneyimi. Bu deneyimlerle olgunlaşıyoruz. Çok zor bir süreç ama unutmayın ki; ızdıraplar insanı büyütür” dedi.

İşte o röportaj:

- Aldatmadan öte bir durumdan bahsediliyor. Amca-yeğen ilişkisi.

Ben bu konuda sadece tek bir cümle söylemek istiyorum: Burcu ile Murat arasında romantik bir ilişki yok.

- İnanmıyor musunuz buna? O fotoğraflara rağmen...

Aralarında bir şey yok! Ama algı şu: Burcu ile Murat uzun süredir beraber ve bu olay da teknedeki fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Ben de bu yüzden boşandım. Gerçek böyle değil. O fotoğrafların sadece bir karesi Burcu ile Murat’a ait. Diğerlerinin onlara ait olup olmadığı belli değil. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu.

- Burcu ile iyi görüşür müydünüz?

Aramız her zaman çok iyiydi.

- Olay sonrası konuşmadınız mı?

Olayın ilk başlarında konuştuk. Çünkü Burcu’nun da çok büyük desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Burcu bilgili ve yetkin bir kadın. O da bir insan ve o da linç edildi. Belki de hiç suçu yok. Kim bilir?

- 1 ay önce boşandığınız Murat Başoğlu’na güvenir misiniz?

1999’da tanıştık. Murat 15 yıllık eşim. Oğlumun babası. Evet güveniyorum. Herkes neden böyle davrandığımı merak ediyor. İtibar suikastı yapılıyor. Bizim bir oğlumuz var.

- O fotoğraflar 29 Temmuz’da Bodrum’da çekildi. Ve siz şu ana kadar sessiz kaldınız?

Benim için birtakım değerler var. Bunların başında da vefa, sevgi geliyor. Olayı ilk öğrendiğimde ‘Sevgiyle kucaklıyorum’ dedim. Herkes buna çok takıldı. Bakın, ben hayatta her şeyin bir deneyim olduğuna inanıyorum. Her şey insanlar için, herkes her şeyi yaşayabilir. Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir.

- Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı ‘O fotoğrafların tümündeki kadın eşim Burcu’ diyor.

Bu onun iddiası… Ben bu konunun zaten en mağduruyum. Kim yaşamış benim bu yaşadıklarımı? Bize hakaret etmeyi medyada ve sosyal medyada herkes kendine hak gördü.

- Selçuk Bey’i iyi tanır mıydınız?

Tabii ki… Bu olay sonrası hiç konuşmadım ama. Onların da ortada bir boşanma davası var.

- Diyelim ki yargı ‘Hayasızca bir durum var’ dedi. Yine mi böyle düşüneceksiniz?

Oğlumun babası olmasını hiçbir şey değiştirmeyecek. Ben oğlumun sağlıklı büyümesini istiyorum. Babasını güçlü, kuvvetli, ayakları yere basarken görmesini istiyorum. Ortada 14 yaşında bir çocuk var. O da bir erkek. O da evlenecek, onun da çocukları olacak. Onun ruh sağlığı önemli ve düzgün bir çocuk olarak büyümesi lazım.

- Sindireceksiniz yani…

Ben hala fotoğraflara inanmıyorum. Ayrıca unutmayın ben boşandım. Karı-koca ilişkime nokta koydum.

- Peki tüm bu olanlara bir başlık atmanız gerekirse ne dersiniz?

‘Murat Başoğlu bu olaydan olgunlaşarak çıkacak’ derim. Ben büyüdüm. Murat büyüdü. Oğlumuz buradan inanılmaz bir tecrübeyle çıkacak. Ayakta kalıp yürümeye devam edeceğiz. Kabul vermek, onay vermek değildir. İşte bunu kimse anlamadı. Kabul ettim ama onay vermedim ve boşandım.

- Murat Bey pişman mı peki?

Çoooooooook.

- Murat Bey sizi seviyor mu?

Murat da beni seviyor, ben de onu seviyorum. Ama insan olarak. Karı-koca ilişkisi bitti. Ben Murat’ı sevdim, seviyorum ve de seveceğim. Hem de her zaman seveceğim. O da benim için aynı şeyleri hissediyor.

- Bodrum’a neden taşındınız?

Oğlumu sakin bir yerde okutmak ve bu olayın etkisinden kurtarmak için.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum