Rize'de heyelan! Mahsur kalanlar var

Rize'de heyelan! Mahsur kalanlar var

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Palovit yaylasında şiddetli yağış heyelanı neden oldu. Bölgede 3 kişi mahsur kaldı. 

Rize genelinde dün akşamdan itibaren aralıklarla yağan yağmurun toprak kayması ve su baskınlarına neden olduğu belirtildi.

Etkisini artıran yağmur nedeniyle Çamlıhemşin ilçesi Palovit Şelalesi bölgesinde heyelan meydana geldiği, heyelanın yaşandığı anda bölgeden geçen 3 kişinin son anda heyelan altında kalmaktan kurtulduğu, bölgeye jandarma ve AFAD ekiplerinin gönderildiği öğrenildi.

Heyelandan kurtulanların herhangi bir sağlık sorunu olmadığı, yolun trafiğe kapalı bulunduğu ve yol açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

RİZE MERKEZDE SU BASKINLARI YAŞANDI

Öte yandan Rize'de il genelinde dün akşamdan itibaren aralıklarla yağan yağmur, bugün öğleden sonra etkisi arttırdı. Şiddetli yağış Rize merkez Çamlıbel ve Paşakuyu mahallelerinde bulunan bazı dükkanların zemin katlarını su basmasına neden oldu. Yağışla debisi yükselen ve taşan dereler Güney Çevre Yolu'nda su birikintileri oluşturduğundan trafikte aksamalar meydana geldi. 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.