Rize'de kaybolan 2 çocuk sağ bulundu

Rize'de kaybolan 2 çocuk sağ bulundu

Rize'de evlerinin önündeki parkta oynarken gözden kaybolan 2 çocuktan sevindiren haber geldi...

Rize'nin Fındıklı ilçesi Merkez Mahallesi'nde evlerinin önündeki parkta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım, dün saat 17.00 sıralarında gözden kayboldu.

Yakınları, çevrede çocukları aradı, bulamayınca da polise haber verdi. İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

rize-001.jpg

Polis ekipleri, kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HERKES SEFERBER OLDU

Çocukları arama çalışmaları sabah saatlerine kadar aralıksız sürdürüldü. Ekiplerin yanı sıra belediye hoparlörlerinden yapılan çağrı ve cep telefonlarına gönderilen SMS aracılığıyla ulaşılan binlerce kişi de arama çalışmalarına destek verildi.

rize-1-siyasetcafe.jpg

SAĞ SALİM BULUNDULAR

İlçenin Merkez Mahallesi'nde dün saat 17.00 sularında Halk Eğitim Merkezi'nin arkasındaki parkta oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ve 5 yaşındaki Barış Yıldırım'ı bulmak için AKUT, AFAD, jandarma, polis ekipleri ve Fındıklı halkı seferber oldu. İlçede dünden bu yana ve sabah erken saatlerden itibaren Polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekipleri tarafından Fındıklı sahili, kayalıklar ve sokak araları eğitimli köpekler tarafından aranırken, parka yakın yerdeki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Sevindirici haber saat 10.15 sıralarında geldi. Kayıp çocukların bulunduğu ve ailesine haber verildiği bildirildi.

rize-siyasetcafe.jpg

VALİ ÇEBER'DEN AÇIKLAMA

Rize Valisi Çeber 'Kayıp 2 çocuk ormanlık alanda sağ salim bulundu, durumları iyi.' açıklaması yaptı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.