Afganlı iki grup birbirine girdi: 2 ölü çok sayıda yaralı var

Afganlı iki grup birbirine girdi: 2 ölü çok sayıda yaralı var

Esenyurt'ta aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen Afgan uyruklu iki grup arasında ev basma olayında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi ölürken, çok sayıda yaralı var. 

Olay, İstanbul Esenyurt ilçesi Mehterçeşme Mahallelisinde bir binadaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afganistanlı 7-8 kişilik bir grup, kız meselesinden dolayı aralarında daha önce husumet bulunan ve yine Afganistanlı olan kişilerin evini bastı. 

Gece yarısı meydana gelen iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Çevreden haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan bir kişinin ise tedavisi devam ediyor. Polis kavgayla ilgili 9 kişiyi gözaltına aldı. 

Öte yandan olaya karışan tüm Afgan kökenli kişilerin yurda kaçak yollardan girdiği ve kimliklerinin bulunmadığı öğrenildi.  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.