Robot barmen görücüye çıktı

Robot barmen görücüye çıktı

600 katılımcının 3 bin 700’ün üzerinde markasını sergilediği Horeca fuarında; İzmir kökenli bir firmanın ürettiği ve ilk kez sergilenen ‘barmen robot’ katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. tarafından organize edilen ANFAŞ Hotel Equipment  31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product  27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, eş zamanlı olarak Antalya Expo Center’da düzenlendi. Türkiye’nin en büyük 'Hotel-Restoran-Cafe (HORECA) buluşması olan fuarlarda 4 gün boyunca 600 katılımcı 3 bin 700’ün üzerinde markasını sergiledi.

 

Turizm ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getiren iki dev organizasyonun buluşturan fuar sektöre kazandırdığı yenilikçi ürün ve markalarla da öne çıktı. 

 

 

KOKTEYLLER ROBOTLARDAN

 ‘Robot Barmen’ fuarda öne çıkan yenilikçi ürünlerin başında geldi. Geliştirdikleri robot barmen hakkında bilgi veren Alp Mühendislik Satış ve İş Geliştirme Müdürü Gizem Gülbent Bozkır, robot trendinin sektördeki yükselişini gördükleri için böylesi özel bir imalata yöneldiklerini ifade etti.

 

Bozkır, barmen robot ve marifetler hakkında şu önemli detayları aktardı: “Robot Barmen’i de bu fuarda ilk kez sergiliyoruz. 40 adet farklı içecekten 35 farklı kokteyl hazırlayabilen bir robot barmen ürettik. Bir yıllık bir Ar-Ge geçmişi sonunda 80 bin euroluk yatırım maliyeti ile ortaya çıkan bu ürünümüze fuar katılımcılarından ve profesyonellerinden büyük ilgi var. Ayrıca önümüzdeki yıl da kendi kendine haritalama yapan, yolunu bulan ve engelleri aşan özel bir temizlik robotu hazırlığı içindeyiz. İki yıl içinde bu ürünümüzü de sektörle buluşturacağımızı düşünüyorum” dedi. 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.