Rock şarkılarına piyanolu yorum

Rock şarkılarına piyanolu yorum

ENKA Kültür Sanat Sahnesi çok özel bir sanatçıya ev sahipliği yapacak. Piyano stillerini unutulmaz rock bestelerine uygulayan Ayşe Deniz Gökçin, 26 Kasım akşamı ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmalarının kapanış konserinde seyircilerin karşısına çıkacak.

ENKA Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek konserde Ayşe Deniz Gökçin, klasik ve modern müziği bir araya getiren tarzı ile dinleyenlerin karşısına çıkacak. Besteci kimliğiyle yayımladığı albümü ‘Earth Prelude’ ile İngiltere, Amerika Türkiye ve İtalya’da ilk 10'a giren sanatçı, ENKA sahnesinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Konserde seyirciler, sıra dışı bir performansa tanıklık edecek.

 

ENKA Sahnesi’ne ilk kez 10 yaşında İdil Biret ile adım atan Gökçin, yıllar sonra yeniden, bu sefer kendi seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Çocuk yaşta başladığı piyano eğitimine aralarında Kraliyet Müzik Akademisi’nin de olduğu tanınmış okullarda devam eden Gökçin, klasik müzik eğitimini ve üstün yeteneklerini 20. yüzyılın rock efsanesi Pink Floyd ve grunge akımının zamanın ötesindeki ekibi Nirvana’nın parçalarına bambaşka yorumlar getirmek için kullandı.

 

Pink Floyd’un şarkılarının yer aldığı ‘Pink Floyd Lisztified’ projesi ile dünya çapında tanınan Gökçin, ENKA Sahnesi’ndeki performansında dinleyenlere rock aranjmanlarından, kendi bestelerine ve klasik hitlere uzanan geniş bir repertuar sunacak.

 

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, bu konser ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.