Rock’n Roll Efsanesi Elvis Presley’in hayatı film oluyor

Rock’n Roll Efsanesi Elvis Presley’in hayatı film oluyor

Rock’n Roll’un efsanevi kralı Elvis Presley’in hayatı sinemaya aktarılıyor.

Hayatı boyunca nefret ettiği ama yaptığı danslardaki kalça hareketleri nedeniyle kendisine “Elvis the Pelvis” lakabı verilen bilinen Rock’n Roll’un efsanevi kralı Elvis Presley’in hayatı sinemaya aktarılıyor.

 

elvis-film-icerik.jpg

Biyografi filminin ismi henüz netlik kazanmadı ancak vizyon tarihi şimdiden belli oldu. Film yurt dışında 1 Ekim 2021 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Türkiye sinemalarındaki vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Müzikal filmlerdeki başarısı ile tanınan Baz Luhrmann’ın yönetmenliğini yapacağı filmde Elvis’i 27 yaşındaki Amerikalı aktör ve müzik adamı Austin Butler, Elvis’in menejeri Colonel Tom Parker’ı Tom Hanks, ünlü yönetmen ve televizyoncu Steve Binder’ı Stranger Things dizisiyle ünlenen Dacre Montgomery, Elvis’in eşi Priscilla Presley’ı ise Olivia DeJonge canlandıracak.

 

elvis-presley-film.jpg

Biyografik filmde ayrıca Dixie Locke rolünde Natasha Bassett, Scotty Moore rolünde Xavier Samuel, Tom Diskin rolünde Leon Ford, Marion Keisker rolünde Kate Mulvany, Bones Howe rolünde Gareth Davies, Billy Smith rolünde Charles Grounds, Sam Phillips rolünde Josh McConville ve Adam Dunn yer alacak.

 

elvis-presley-film1.jpg

ÇEKİMLER 23 EYLÜL’DE

Filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Tom Hanks’in corona virüse yakalanması nedeniyle ertelenen filmin çekimleri 23 Eylül’de Avustralya’da başlayacak.

ELVİS FİLMİNİN KONUSU

"Elvis", menajeri Albay Tom Parker (Hanks) ile karmaşık ilişkisi üzerinden Elvis Presley'in (Butler) hayatını ve müziğini araştırıyor. Presley'in benzeri görülmemiş bir şöhrete yükselişi Amerika'nın gelişen kültürel manzarasına katkıda bulunduğundan, bu 20 yılı kapsayan bir ortaklıktı. Bu yolculuğun merkezinde Elvis'in Priscilla Presley (DeJonge) ile olan aşk ilişkisi var.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.