ROK’a AKP’den ilk tepki

ROK’a AKP’den ilk tepki

Beyaz TV’de yayınlanan spor programında Boşnaklar için skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’ya AK Parti’den ilk tepki geldi. İşte ayrıntılar;

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İstanbul'da bulunan Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti ve Rasim Ozan Kütayalı'nın skandal sözlerine tepki gösterdi.

Hakan Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir televizyon programında sarf ettiği skandal sözlere değindi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Sizinle bir ve beraber olduğumuzu; birlik, beraberlik ve kardeşlik hukumumuzun hiçbir zaman olmadığı kadar en üst düzeyde olduğunu ifade etmek için geldim. Üslub-u beyan, ayniyle insandır. Doyasıyla bir şahıs üzerinden bu toplantıyı açıkçası tümüne yansıtacak şekilde gerçekleştirmek istemem ama incindiğinizin farkındayım, gururunuza dokunduğunuzun farkındayım. Benim de dokundu. Ben de bir Balkan evladıyım. Balkan evladı olmak yetmez, insan olan herkesin böyle galiz ifadeler karşısında rencide olmaması mümkün değil. Nefretle kınıyorum" diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.