ROK'a boşanma davası açan Nagehan Alçı'dan ilk açıklama! Boşanma haberlerine yayın yasağı getirtti

ROK'a boşanma davası açan Nagehan Alçı'dan ilk açıklama! Boşanma haberlerine yayın yasağı getirtti

Boşanma davaları süren Nagehan Alçı'nın, Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon liralık dev tazminat ve aylık 60 bin lira nafaka istediği öne sürüldü. Alçı, boşanma davası haberlerine yayın yasağı için başvurduğunu söyledi.

Ergenekon ve Balyoz kumpas davaları dönemindeki sözleri ve bir dönem FETÖ terör örgütüne yönelik olumlu açıklamalarıyla gündeme gelmiş olan Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çifti boşanma kararı aldı.

 

BOŞANMA HABERLERİNE YAYIN YASAĞI

 

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon lira dev tazminat ve 60 bin lira nafaka isteyen Nagehan Alçı, psikolojik ve ekonomik şiddete uğradığını öne sürdü. Korkusuz'da yer alan habere göre, dava dilekçesinde Kütahyalı'nın "dediğim dedik ve baskın" kişiliği olduğu iddia edildi. Öte yandan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı'ya çok sayıda kredi kartı aldırdığı, bunları kullandıktan sonra borçları ona ödettiği ileri sürüldü.

Bu haberlerin ardından Nagehan Alçı, boşanma davaları hakkındaki haberlere yayın yasağı başvurusu yaptığını açıkladı. Alçı, "Boşanma sürecimizle ilgili mahkemeden yayın yasağı çıkmıştır. 10 yaşındaki çocuklarımızın sağlığını da ilgilendiren bu hassas konuda yalan yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız suç duyurusunda bulunacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.