ROK'tan küfürlü paylaşım! Bu sefer hedefinde o isim vardı

ROK'tan küfürlü paylaşım! Bu sefer hedefinde o isim vardı

Rasim Ozan Kütahyalı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık ile ilgili küfürlü paylaşım yaptı.

Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Sarı - kırmızılı ekip 2-0 öne geçtiği maçta 9 kişi kaldı ve skoru koruyamadı. Karşılaşmanın ardından hakem Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar sebebiyle sporseverler sosyal medyayı birbirine kattı. 

 

HAKEM ALİ PALABIYIK'IN KARARLARI ÇOK KONUŞULDU

 

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık için sosyal medyada çok büyük tartışmalar çıkarken mücadeledeki hakem kararlarının sonuca doğrudan etki ettiği söylenmekteydi.

 

RASİM OZAN KÜTAHYALI TÜM TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

 

Spor Yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasının hakemi Ali Palabıyık ile ilgili olarak yaptığı küfürlü paylaşım ile gündem yarattı. Bir kısım sporsever Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vururken bir kısım ise ünlü spor yorumcusuna destek mesajları yayınladı.

 

İŞTE O SÖZLER:

 

''Sen o düdüğünü asacaksın Ali Palabıyık… O düdüğü ister seve seve asacaksın ister s… s… asacaksın Ali Palabıyık… Eğer bu ülkede Galatasaray diye bir kulüp varsa o düdük asılacak… Gerekirse Galatasaray ligden çekilmeyi bile düşünmeli.''

 

isi-002.JPG

 

BOŞNAKLARA HAKARET ETMİŞTİ

 

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında, Rasim Ozan Kütahyalı, 'Kusturmalı Boşnak Saksosu' şeklindeki ırkçı ve belden aşağı ifadeleri ile Boşnaklar'a hakaret etmişti. Kütahyalı'nın bu sözleri sonrasında protestolar yapılmış ve Kütahyalı hem Beyaz TV’deki programdan atılmış hem de Sabah gazetesinde yazılarına son verilmişti.
 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum