Roma Bahçeli’yi neden davet etti? Flaş açıklama

Roma Bahçeli’yi neden davet etti? Flaş açıklama

İtalya’nın köklü kulüplerinden Roma, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir davette bulundu. İşte bu davetin ayrıntıları;

Roma, MHP’nin Genel Başkanı Bahçeli’yi Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynayacakları grup maçına davet etti. Bahçeli ise yoğun programı nedeniyle davete iştirak edemeyeceğini Roma Kulübü’ne iletti.

Peki Roma Devlet Bahçeli’yi neden davet etti?

Roma Spor Kulübü’nün bu sürpriz daveti büyük ses getirdi. Herkesin merak ettiği bu davetin gerekçesi ise ‘kurt’! İtalyanlar, kurt işaretini dünyada markalaştırmak için, kendileri gibi aynı sembole sahip olan MHP’nin liderini ağırlamak istedi.

Kimisi daveti Cengiz Ünder’e kimisi de siyasi yakınlaşmaya bağladı. Ancak bu sorunun doğru cevabı sosyal medyadan geldi.

Twitter’daki ‘Allen McAllister’ isimli kullanıcı, Roma’nın Devlet Bahçeli davetinin kulübün ve MHP’nin sembolü kurt nedeniyle olduğunu söyledi.

McAllister, Roma’nın sportif direktörü Monchi’nin kulübün sembolü olan kurdu dünya çapında bir markaya dönüştürmek için sembolü kurt olan başka kurum ve kuruluşlarla da irtibata geçtiğini belirtti.

Hürriyet’in konuştuğu McAllister, “Benim Roma’nın Ultras taraftar gruplarıyla ilişkim var. İçeriden arkadaşlarım ile konuştum. Aldığım bilgiler resmi değil, gayri resmi. Taraftarlar bana ‘Bu bir Monchi operasyonu. Kurt sembolünü uluslararası bir marka yapmak istiyor. Bunun için ünlü bir isimle Roma’yı yan yana getirmek ve kurt işareti yaptırmak istiyor” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin yanı sarı ünlü tenisçi Rafael Nadal ve oyuncu Antonio Banderas’ı da davet eden Roma Kulübü, Amerikan güreşlerinin ünlü ismi Finn Balor’u da tanıtımda kullandı. Özetle Roma Kulübü, kurt işaretini, Nusret’in tuz ekme hareketi gibi meşhur etmek istiyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.