Ronaldo'dan bomba itiraf; C.nsel ilişki...

Ronaldo'dan bomba itiraf; C.nsel ilişki...

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez'le evlenmek istediğini açıklarken s.ks hayatıyla ilgili de gündem yaratan bir itirafta bulundu.

 

İngiliz ITV kanalındaki bir programa katılan Ronaldo, France Football dergisi tarafından verilen Altın Top'u kendisi gibi 5 kez kazanan Messi hakkında "Messi futbol tarihine geçti. Fakat kariyerim sonunda 6, 7 veya 8 ödülle onun üstünde yer almalıyım. Bunu gerçekten istiyorum. Bence hak ediyorum da." ifadelerini kullandı.

 

 

''Onun varlığı, beni daha iyi bir oyuncu olmaya zorladı'': İtalyan kulübü Juventus'ta forma giyen Ronaldo, kariyeri boyunca kıyaslandığı Barcelonalı Messi ile ilişkisi için "Arkadaş değiliz ama 15 yıldır aynı sahneyi paylaşıyoruz. Onun varlığı, beni daha iyi bir oyuncu olmaya zorladı. Ben de onu." yorumunu yaptı.

 

 

"Ben rekorları değil rekorlar beni takip ediyor'': Kulüp kariyerinde 5 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, milli takımda ise Avrupa şampiyonluğu kazanan 34 yaşındaki Ronaldo, "Ben rekorları değil rekorlar beni takip ediyor. Başarı bağımlısıyım. Bunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Beni motive eden şey bu." diye konuştu

 

 

Gözyaşlarına boğuldu: Henüz 52 yaşındayken yitirdiği babası Jose Dinis Aveiro hakkında gelen bir soru üzerine gözyaşlarına boğulan 34 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun söz konusu röportajda sarf ettiği bir cümle ise olay yarattı.

 

ronaldo-ic.jpg

 

Rodriguez'le evlenmek istiyor

 Cristiano Ronaldo, 2016 yılının sonundan bu yana birlikte olduğu 25 yaşındaki İspanyol model Georgina Rodriguez'le evlenmek istediğini açıklarken c.nsel hayatıyla ilgili de gündem yaratan bir itirafta bulundu.

 

 

''Georgina ile yaptığımız se.slerden daha güzel değildi'': "Juventus maçında attığım rövaşata da dahil olmak üzere bugüne dek attığım hiçbir gol Georgina ile yaptığımız se.slerden daha güzel değildi." diyen yıldız ismin seksi güzelden Ala-Martina adında bir kız çocuğu bulunuyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.