Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında 'Kanser' iddiası!

Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında 'Kanser' iddiası!

Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin’in sağlık sorunları yaşadığı iddiası gündemdeki yerini koruyor. Rus liderin bu sefer de kan kanseri olduğu öne sürüldü.

New Lines dergisinin yayınladığı ve sızdırıldığı iddia edilen ses kayıtları bir kez daha Putin’in sağlık durumunun tartışılmasına neden oldu. Basına servis edilen ses kayıtlarında iki Rus oligarktan birinin Putin’in kan kanseri olduğunu söylediği duyuluyor.

Ele geçirilen ses kayıtların üst düzey iki Rus oligarkı olduğu iddia edilen kişilerin Putin’in kan kanseri olduğunu ve koronavirüs pandemisi sırasında sıkı önlemler aldığını belirtti. Putin’in herkesin dikkatini çeken uzun görüşme masasının da bu önlemlerden biri olduğu söylendi.

 

"ÖLMESİNİ HEPİMİZ UMUYORUZ"


Kayıtta, Kremlin ile yakın bağları olan ve kimliğini korumak için sadece 'Yuri' olarak adlandırılan oligark, Putin’in yürüyüşündeki yavaşlık, vücudundaki şişlik ve ellerinin titremesi durumlarının kan kanseriyle bağlantılı olduğunu iddia etti.

Ses kaydında Putin'i Ukrayna savaşı yüzünden açıkça kınayan oligark, "Putin'in kanserden ya da en yakınlarından alacağı bir darbeyle ölmesini hepimiz umuyoruz" sözlerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.