Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması

Rusya'dan flaş Türkiye açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı ve dikkat çeken ifadeler kullanıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, muhtemel İdlib operasyonuyla ilgili konuştu. Bakan Yardımcısı Sergey aynı zamanda Türkiye ile ortak payda arayışı içerisinde olduklarını ifade etti.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, olası İdlib operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Suriye'de bir kimyasal saldırı provokasyonu gerçekleştirilebileceğini ileri süren Ryabkov, Türkiye ile de ortak payda arayışlarında olduğunu belirtti.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rusya'nın Türkiye ile Suriye konusundaki pozisyonlarında farklılıklar olabileceğini, ancak tarafların ortak payda arayışında olduğu açıklamasında bulundu.

Ryabkov "Türkiye, Rusya gibi ciddi ulusal öncelikleri, çıkarları olan bir ülke. Pozisyonlarımız yüzde 100 uyuşmasa da, bu normal bir durum. Ortak payda bulunması için diplomasi, siyaset ve askeri diplomasi kullanılıyor. Ortak bir payda bulunmaya çalışılıyor" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.