Saadet liderinden Fatih Erbakan'a şok sözler! 'Hayatta olsa falakaya yatırırdı'

Saadet liderinden Fatih Erbakan'a şok sözler! 'Hayatta olsa falakaya yatırırdı'

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir programda 'Milli Görüş'ün son temsilcisi kim' sorusuna çok konuşulacak bir cevap verirken Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Karamollaoğlu, Milli Görüş'ün son temsilcisi olduklarını belirterek şunları söyledi:

 

'Son temsilcisi biziz. Çocuklarla bu iş yürümez. Tecrübe olmadan bu devlet idare edilemez. Bugüne kadar hiçbir birikiminiz yok. Gelip bu ülkeyi yönetirim diyor. Neden? Babamın oğluyum. Öyle olmaz. Yanlış yaptılar. Erbakan Hoca hayatta olasaydı. Azarlardı, falakaya yatırırdı. Kendileriyle tekrar tekrar görüştüm. Ama sonunda baktık ki iş başka bir noktaya gidiyor. Genel Başkan olmak gibi bir derdiniz var mı? Diye sorduk. Yok dediler. Ama baktık iş farklı. Parti kurmalarına üzüldüm. Ben Tayyip Bey'in de ayrılmasına üzüldüm. Şu an Tayyip Bey, Milli Görüş'e dönüş sinyalleri veriyor. Milli Görüş'ü temsil eden parti biziz. Saadet Partisi bu görüşü temsil ediyor. Bunu ısrarla benimsiyoruz. Fatih Erbakan'ı ya da kimseyi üzmek istemem. Ama durum bu.'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum