Saadet Partili İslam'ın ilk vukuatı değil!

Saadet Partili İslam'ın ilk vukuatı değil!

TBMM'deki skandal sözleriyle gündeme gelen Saadet Partili Cihangir İslam'ın katıldığı televizyon programında "CHP'den aday olmayacağım" dediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde TBMM'deki konuşmasında, "İki batılın çatışmasıdır. İnsanların beddualarını alıyorsunuz, ne diyorlar; Ocakları sönsün diyor insanlar size, soyları kurusun diyor insanlar size, Allah belalarını versin diyor insanlar size, ilerde toplum içine çıkamayacaksınız. Siyaseten sonunuz yakın." ifadelerini kullanan ve her kesimden büyük tepki çeken Saadet Partili Cihangir İslam, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı HDP ve FETÖ sempatizanlarının da katıldığı sözde adalet yürüyüşlerine katılmıştı.

HALKTAN KARŞILIK BULAMAMIŞTI

Cihangir İslam sözde adalet yürüyüşüne insanları da davet etmiş Türkiye'de huzur ortamının bozulması için elinden geleni yapmaya çalışmış fakat karşılık bulamamıştı. 

ADAY DEĞİLİM DEMİŞTİ

Sözde adalet yürüyüşü boy göstererek şov yapmaya çalışan Cihangir İslam, o günlerde bir televizyon programına katılmış kendisine sorulan "CHP'den aday mı olacaksınız?" sorusuna 'Hayır' yanıtı vermişti. Fakat yalanı uzun sürmemiş Saadet Partisi'nin CHP listesinden İstanbul'da aday olmuştu.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam hakkında, "Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama" ile "suçu ve suçluyu övme" suçlarından soruşturma başlatıldı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum