Saadet Partisi’nde istifa depremi! 24 kişi AKP'ye katıldı

Saadet Partisi’nde istifa depremi! 24 kişi AKP'ye katıldı

Son Dakika… Saadet Partisi’nde istifa haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak aralarında milletvekili adayının da bulunduğu 24 kişi istifa ederek Ak Parti’ye geçti. İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi (SP) Kars Milletvekili adayı Sezgin Yıldız, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karataş ve 24 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Sezgin Yıldız, bugün Kars’ta ses getirecek bir eyleme imza attıklarını dile getirerek, istifa ettiklerini açıkladı.

Sezgin Yıldız Milli Görüş Harekatının CHP'nin zulmüne uğradığını ve partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçme sebebini açıkladı.

Milletvekili adayı Yıldız, “Milli Görüş Hareketi CHP’nin zulmüne uğramış, CHP’den dolayı başına bir iş gelmemiş bir görüşten bahsediyoruz. İlk etaptan beri sindiremediğim, sahada da fark etmiş olduğum bazı şeyler vardı. Bugün muhafazakar kesimin Milli Görüşe ve şahsımıza güvenerek oy vermesi ve alacağımız oyların ittifakta en fazla oy alacak olan partiye yani CHP’ye geçmesini ben sindiremedim. Bundan dolayı bugün burada istifa ederek AK Parti’ye geçmiş bulunuyorum, bu durum istifa etme sebeplerimden birisidir. Ben bu durumu bugün sizlere açıklayabilirim ama yarın binlerin oyunu CHP’ye verdiğim zaman bunu hiç kimseye açıklayamam. Bunu da başım dik alnım ak bir şekilde burada söylüyorum. İstifa etmemin bir diğer sebebi ise şu; ülkemiz gerçekten çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor bunu hepimiz biliyoruz. Memleketimize her zaman böyle onurlu dik duran lider nasip olmaz. Recep Tayyip Erdoğan Başkomutanımızın yanında bir nefer olarak dış mihrakların içeride şer odaklarına inat olarak, tüm ekip arkadaşlarım olarak, Kağızman İlçe Başkanımız ve teşkilatımız olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu buradan ifade ediyoruz” diye konuştu.

sec-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.