Saadet Partisi’nden kritik ‘Erken Seçim’ açıklaması

Saadet Partisi’nden kritik ‘Erken Seçim’ açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, erken seçime ilişkin kritik bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Erken Seçim’ çağrısına yanıt verdi ve ilginç açıklamalar yaptı.

Karamollaoğlu, Bahçeli’nin erken seçim ilgili yaptığı açıklamayı uygun bulduklarını söyleyerek, “Türkiye’nin hakikaten bugünkü şartlarda daha ileriye gitmesi mümkün değil. Yani iktidar partisi içinde yaşadığımız problemlere bir çözüm bulamıyor. Ne iktisadi yönden ne dış politikada. Bir şaşkınlık içerisinde bundan dolayı bir erken seçim kararı isabetli olur kanaatindeyiz. Biz zaten bu çalışmalara hazırız. Bu çalışmalar şuanda bir bakıma yürüyor. Ama esas kararı nihayetinde iktidar partisi verecek. Bugün grup toplantısında pek bir ses çıkmamış oradan bekleyip göreceğiz” şeklinde konuştu.

26 AĞUSTOS DEDİ DİYE OLACAK DEĞİL

Bahçeli’nin verdiği tarihin Kurban Bayramı tatiline denk gelmesini de değerlendiren Karamollaoğlu, “Bu tarih tabiî ki çok uygun bir tarih değil. İlla ‘26 Ağustos’ dedi diye 26 Ağustos olması gerekmez. Eylül içerisinde Ekim’in içerisinde herhangi bir gün olabilir bizim için. Onlar herhalde kendi aralarında anlaşırlar. Biz de ona göre hazırlıklarımızı zaten yapıyoruz biraz hızlandıracağız o kadar” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.