Saadet Partisi'ne 'yeni kayyum'!

Saadet Partisi'ne 'yeni kayyum'!

30 Ekim'de olağanüstü genel kurula gidecek Saadet Partisi'nde, yeni genel başkan adayı belli oldu. Parti'nin Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Madımak olayında Sivas'ın eski belediye başkanı ve eski milletvekili Temel Karamollaoğlu'nun tek aday olarak kongrey

AK Parti’nin çekirdeğini oluşturan Refah Partisi, Fazilet Partisi’nin devamı Saadet Partisi’nde FETÖ ile yakınlığı dillendirilen Mustafa Kamalak dönemi sona erdi.

 

Geçtiğimiz hafta 30 Ekim tarihinde olağanüstü genel kurula gitme kararı alan merhum Necmettin Erbakan’ın mirası Saadet Partisi’nin, 5 yıllık Mustafa Kamalak döneminin ardından yeni genel başkanı Temel Karamollaoğlu olacak.


Partinin liderini belirlemek için toplanan Yüksek İstişare Kurulu, Refah Partisi’nin Sivas Belediye Başkanı, aynı zamanda 20. Dönem milletvekili seçilen Temel Karamollaoğlu’nun genel kurula tek liste ile girme kararı aldıklarını duyurdu.


‘KARAMOLLAOĞLU EN UYGUN İSİM’


YİK’ten toplantı sonrası yapılan açıklamada, partinin hedeflerini yakalaması doğrultusunda Karamollaoğlu’nun en doğru isim olduğu belirtilerek, “Saadet Partisi'nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını temin için gereken bütün "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde yapmak hususlarında elinden gelen gayreti göstereceği inancıyla yeni Genel Başkan olarak, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu beyin uygun olacağını kararlaştırmıştır” ifadelerine yer verildi.


AK PARTİ, SAADET'İ BOŞ BIRAKMAZ

 

Saadet Partisi, Türkiye’nin her yerinde “diri” tuttuğu teşkilatları ile AK Parti’nin en yakından ilgilendiği parti durumunda. Saadet Partisi’nin “potansiyelinin” oldukça farkında olan AK Parti’nin Karamollaoğlu’nun yeni genel başkan olmasından "memnun" olacağı siyasi kulislerde konuşulurken, “Saadet’e yeni kayyum geliyor” yorumları yapılıyor.

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.