Saadet Partisi'nin 29 Ekim mesajı büyük ses getirdi

Saadet Partisi'nin 29 Ekim mesajı büyük ses getirdi

Saadet Partisi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle paylaştığı mesaj sosyal medyada büyük ses getirdi.

Saadet Partisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle partinin resmi sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı.

Partinin Atatürklü bayram tebriği sosyal medyada büyük ses getirdi.

Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

saadet-siyasetcafe.jpg

 

 

Karamollaoğlu kutlama mesajında şunları kaydetti:

'I. Dünya Savaşı akabinde haritaların yeniden dizayn edildiği, coğrafyamızın emperyalist işgallerle tahakküm altına alınmaya çalışıldığı en zor günlerde aziz milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı emperyalizmin planlarını altüst etmiştir.

İstiklal mücadelemizin neticesinde ortaya çıkan bu tablo cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Bu sebeple Cumhuriyet demek mevcut dünya düzenine karşı bir duruş sergilemek demektir. Cumhuriyetin altında yatan en derin manalardan birisi budur.

Cumhuriyetin bir diğer manası ise aziz milletimizin bir ve beraber olması demektir. Nitekim Cumhuriyet’in ilan edildiği şartlar ve tarihi atmosfer açısından bakıldığında, hiçbir ayrıma tabi tutulmaksızın bütün milletimizin bir araya geldiği açık bir şekilde görülmektedir.

Bu sebeple biz Cumhuriyet’i emperyalist tahakküme karşı kararlı ve onurlu bir duruş, bu coğrafyaya ayrılık tohumları ekmek isteyenlere karşı birlik ve beraberlik olarak görüyor ve anlıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin isimsiz nice kahramanlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”
 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.