Saadet'ten Başbuğ atağı! Sahip çıktılar

Saadet'ten Başbuğ atağı! Sahip çıktılar

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli tarafından çok sert bir dille eleştirilen İlker Başbuğ’a sahip çıktı. İşte haberin ayrıntıları;

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin ağır ifadeler ile eleştirdiği Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’u savundu.

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan ‘Bidebunudinle’ programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'a destek verdi.

"DOĞRU BULMUYORUZ..."

"Şu anda bir askeri operasyon var. O operasyonu siyasiler yönetmiyor artık. Operasyonu asker yönetiyor. Siviller yönetmiyor, karar alıyor. Bu konu, siyasi mesele yapılmamalı. Bu tip meseleler, millete aittir" diyerek Afrin operasyonunun siyasete konu edilmemesi gerektiğini savunan Karamollaoğlu, benzer açıklamaları yaptığı için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından sert sözlerle eleştirilen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a da sahip çıktı.

Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Birtakım ifadelerin ele alınıp, hemen ağır bir şekilde eleştirilmesini doğru bulmuyoruz. Bir fikri gündeme getirenleri saf dışı bırakmak, çöpe atmak doğru olmaz. Yurt dışındaki bir operasyonu, sadece bir partinin konusuymuş gibi, o partiden başka kimse bu konu hakkında fikir beyan edemezmiş gibi bir havaya sokarsanız, milli birliğe zarar verir."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.