Saadet'ten İYİ yalanlama

Saadet'ten İYİ yalanlama

Saadet Partisi flaş bir açıklama yaptı ve o iddiaları yalanladı. İşte haberin ayrıntıları;

Saadet Partisi’nden yazılı bir açıklama yapıldı ve basında yer alan ‘Yarı yolda bıraktınız’ başlıklı haberler yalanlandı.

Söz konusu haberde geçen iddialarla ilgili tekzip yayınlayan Saadet Partisi haberin detayında yer alan iddiaların "tamamen yalan ve uydurma" olduğunu belirtti.

Saadet Partisi genel merkezi bugün bazı basın yayın organlarında 'Yarı yolda bıraktınız' başlığıyla yayımlanan haberi tekzip etti. Son yıllarda kamuoyunda ciddi bir ivme kazanan Saadet Partisi'yle ilgili operasyonel haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Manipülatif haberleriyle dikkat çeken Yeni Şafak'ın son haberinin masabaşı uydurma bir haber olduğu ortaya çıktı.

Bugün Yeni Şafak gazetesinde yayımlanan 'Yarı yolda bıraktınız' başlıklı haberin yalan ve uydurma olduğunu belirten Saadet Partisi yayınladığı tekzipte şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Yeni Şafak gazetesinde ‘Yarı yolda bıraktınız’ başlığıyla bir haber yayınlamış ve haberin detayında partimiz ve Genel Başkanımız ile ilgili bazı iddialarda bulunulmuştur.

Haberde, partiler arasında arasında bir kriz olduğu ve Genel Başkanımızın İYİ Parti yetkililerine “İttifakı siz istediniz siz bozuyorsunuz” dediği iddia edilmiştir. Bu iddialar tamamen yalan ve uydurmadır.

İlgili gazeteyi bu yalan haberi düzeltmeye, teşkilat mensuplarımızı ve tüm kamuoyunu da bu türde yalan ve manipülatif haberlere itibar etmemeye davet ediyoruz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.