Saadettin Ustaosmanoğlu bel altı vurdu! 'Cübbeli fuhuş yapıyor, geçici nikah diye bir şey uydurmuş'

Saadettin Ustaosmanoğlu bel altı vurdu! 'Cübbeli fuhuş yapıyor, geçici nikah diye bir şey uydurmuş'

İsmailağa Cemaati’nin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun akrabası Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'in fuhuş yaptığını iddia etti.

İsmailağa Cemaati’nin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun akrabası olan Saadettin Ustaosmanoğlu, Türkiye’de bir devrim yapılması gerektiğini savunarak, Hamas’ın İsrail’e karşı mücadelesini örnek gösterdi. Bu sözler, cemaat içinde ve dışında büyük tepki çekti.

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Saadettin Ustaosmanoğlu’nun açıklamalarını ‘iç savaş çığırtkanlığı’ olarak nitelendirerek, kendisini reddettiğini duyurdu.

Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ustaosmanoğlu” soyadını kullananların Mahmud Efendi Hazretleri ile ilgisi olmadığını, önemli olanın kişinin ne dediği ve nereye çağırdığı olduğunu belirtti.

“Cübbeli Ahmet”, Ustaosmanoğlu için “FETÖ’den beter” ifadelerini kullandı.

 

'CÜBBELİ FUHUŞ YAPIYOR' İDDİASI

 

Saadettin Ustaosmanoğlu ise Cübbeli Ahmet’e yönelik ağır suçlamalarda bulundu. Cübbeli Ahmet’in fuhuş yaptığını, geçici nikah adı altında kadınlarla ilişkiye girdiğini, bunun için Kur’an’dan ayet okuduğunu iddia etti.

Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet’in fuhuş yaptığı kadının fuhuş evinde yakalandığını da öne sürdü.

Ustaosmanoğlu, "Resimler gösteriliyor kendisinin. Kendisi de çıplak o da çıplak. Diyor ki; bu benim geçici nikahlı Özbek eşim. Müslümanlara sesleniyorum, biz ehli sünnet miyiz, şia mıyız? Bunu nereden çıkardığını soran bir hocaya bir ayet okuyor.

Bu ayetten yola çıkarak geçici nikah diye bir şey uydurmuş. Cübbeli Ahmet istemediği hiç bir soruya cevap vermez. İki fıkıhçıya ayeti sormuşlar, nasıl çıkar bu ayetten bu demişler.

Ben kapısına gittiğimde bana şunu dedi: 'Fas'tan Tunus'ta kadınlar geliyor. Ben bunlarla nikahlanıyorum sonra gidiyorlar, geri gelmeyince boşuyorum.' Mahkemeden 'Benim geçici nikahlı karımdır' dediği kadın fuhuş evinde yakalanıyor. Bunun hesabını kim verecek?" dedi.

İsmailağa Cemaati’nde yaşanan bu tartışma, cemaatin bölünmesine yol açabilecek bir krize dönüştü. Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı da bildirildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.