Sabiha Gökçen’de bir ilk yaşandı

Sabiha Gökçen’de bir ilk yaşandı

Kuala Lumpur ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasında, 16 Kasım cumartesi günü Malezya Havayolları gerçekleştirilen seyahat ile ilk kez uzun mesafeli direkt uçuşlar yapılmış oldu.

Yolcu sayısı açısından Türkiye’nin en büyük ikinci, Avrupa’nın ise en büyük 12’nci havalimanı konumunda olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda uzun mesafeli uçuşlar 16 Kasım itibariyle başladı.

 

İki ülke arasında son yıllarda artan uçuş trafiği ile birlikte, Malezya Havayolları’na ait Airbus A330 tipi uçaklar, Cumartesi günleri olmak üzere Kuala Lumpur ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasında charter seferleri yapacak.

 

16 Kasım 2019 - 11 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında hizmet verecek olan bu rota, Malezya Havayolları’nın Londra rotasından sonra Avrupa'ya yapılan en uzun 2. uçuşu olacak.19 business ve 268 ekonomi sınıfı ile toplam 287 koltuk bulunan A330’lerin uçuşları 3 ay boyunca Türkiye’den Dorak Holding işbirliği ile gerçekleştirilecek. Malezya Havayolları’nın seferlerine başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir karşılama töreni düzenlendi.

 

a-min.JPG

Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi. Ardından gerçekleşen kokteylde geleneksel pasta kesimi yapıldı. Kokteyle İSG Operasyon Direktörü Göksu Güney, İSG Havacılık Pazarlama Direktörü Gerald Ong ve Dorak Holding Grup Turizm ve Marka Bölüm Direktörü Esra Değirmenci’nin yanı sıra İSG, Dorak Holding ve Malezya Havayolları üst düzey yetkilileri katıldı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.