Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şok itiraf! 'Sürükledik çünkü sokağa atacaktık'

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şok itiraf! 'Sürükledik çünkü sokağa atacaktık'

Silahla vurularak öldürülen sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun zanlılarının ilk ifadeleri ortaya çıktı.

İstanbul Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda silahla vurularak öldürülen sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun zanlılarının emniyetteki ilk ifadeleri ortaya çıktı. Zanlılar, Mahmutyazıcıoğlu'nu ayağından vurduktan sonra neden yerde sürüklediklerini de anlattı.

Sorguları devam eden cinayetin tetikçisi Kadir Yasak ve abisi Ali Yasak ile diğer zanlıların ifadelerine göre alacak-verecek meselesi nedeniyle geçen aralıkta taraflar arasında bir görüşme gerçekleşti. 

Bu görüşmede anlaşamayan Kadir ve Ali Yasak kardeşlerin saldırıyı planladıkları belirlendi.

Zanlıların Mahmutyazıcıoğlu’nu vurduktan sonra neden mekandan sürükleyerek sokağa çıkarmaya çalıştıkları yönündeki soruya, “Yaralayıp yolun ortasına bırakacaktık, olay kontrolden çıktı” şeklinde cevap verdikleri öğrenildi. 

Ek gözaltı süresi verilen 11 şüphelinin haftaya salı günü mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

OLAY NASIL OLDU?

 

Aralarında alacak meselesi bulunan iki grup 27 Ocak gecesi Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki restoranda görüşmek üzere bir araya gelmiş, çıkan tartışmada silahla ateş açılmıştı. Mahmutyazıcıoğlu vurulduktan sonra saldırganlarca yerde sürüklenmişti.

Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü Murat B. vurulmuştu. Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamarına isabet etmesi sonucu olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetmişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.