Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üniversitesinden şaşırtan paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üniversitesinden şaşırtan paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ait Medipol Üniversitesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Metastaz' adlı kitabı önerdi. Bu paylaşım daha sonra silinirken, hesabın askıya alınması dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ait Medipol Üniversitesi’nin kütüphanesi, Menzil Cemaati’nin Sağlık Bakanlığı’nda örgütlenmesini anlatan, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın yazdığı ‘Metastaz’ adlı kitabı sosyal medyadan önerdi. Bu paylaşımın kısa bir süre sonra silindiği ve hesabın askıya alındığı görüldü.

Türkiye’deki cemaatler- tarikatların durumunu, AKP döneminde değişen niteliğini ve devletle olan ilişkilerindeki farklılaşmaları anlatan ‘Metastaz’, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ait Medipol Üniversitesi’nin kütüphanesine ait sosyal medya hesabından önerildi.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Değerli kullanıcılarımız, 2019'un en çok satan kitaplarından Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun yazmış olduğu "Metastaz" isimli kitabı Kuzey yerleşke kütüphanemizde bulabilirsiniz" 

fahrettin-koca.jpeg

Bakan Koca’nın kurucusu olduğu üniversitenin bu paylaşımı, Menzilcilerden duyulan rahatsızlığın dile getirilmesi olarak yorumlandı.

ÖNCE TWEET SİLİNDİ, SONRA DA HESAP ASKIYA ALINDI

Paylaşımın ardından tweet silinirken, kütüphanenin sosyal medya hesabı da askıya alındı.

metastaz.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.