Sağlık Bakanlığı tanıtım filminde FETÖ skandalı!

Sağlık Bakanlığı tanıtım filminde FETÖ skandalı!

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan tanıtım filminde FETÖ skandalı yaşandı. İşte haberin ayrıntıları;

İl Sağlık Müdürlüğü’nce hazırlanan tanıtım filminde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen benzerliği 3 kişinin başını yaktı.

FETÖ'cülere yönelik operasyonlar aralıksız devam ederken bir operasyon haberi de Ankara’dan geldi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nde tanıtım filmindeki FETÖ benzerliği nedeniyle 3 kişi açığa alındı. Gizli mesajlar ortaya çıkarıldı.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından eğitim çalışmalarında, kongrelerde, seminerlerde gösterilmek üzere hazırlanan tanıtım filmi, son olarak ekranda yayınlanmak üzere Türkiye Radyo Televizyon Kurumuna (TRT) gönderildikten sonra skandal ortaya çıkarıldı ve filmin sorumluları hakkında soruşturma başlatıldı.

Filmde evinde rahatsızlanan yaşlı vatandaşı oynayan kişinin FETÖ elebaşına benzerliği dikkatli izleyiciler tarafından fark ediliyor. Benzerlik fark edilir edilmez video yayından kaldırıldı ve başlatılan soruşturma kapsamında filmin hazırlanışında görev alan sözleşmeli personel B.T. ve F.F.U. ile eğitim bölümünden sorumlu U.Y.Ç. görevden uzaklaştırıldı. Ayrıca İl Müdürlüğünde görevli onlarca personelin de soruşturma kapsamında ifadesi alındı.

Skandalın ortaya çıkarılmasının ardından Sağlık Bakanlığı'nca videoyu incelemek üzere uzmanlar görevlendirildi. 1 dakika 56 saniyelik görüntüyü saniye saniye inceleyen uzmanlar 30'a yakın gizli mesaja ulaştı.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

tanitim-filminde-feto-skandali.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.