Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan'a bu resimle cevap verdi

Şahan Gökbakar, Fatih Erbakan'a bu resimle cevap verdi

Aşı konusunda eleştirisini sürdüren Fatih Erbakan'ın "‘tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar' doğmuştur." sözlerine komedyan Şahan Gökbakar'dan ilginç bir resimle cevap geldi.

mRNA aşıları ile ilgili daha önceki açıklaması tepki çeken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yeni bir  açıklamada bulunarak,

"mRNA teknolojisinin hücre çekirdeğine etki edip tahribat yapabileceği bilimsel bir gerçektir. Hücre içinde saklı genetik kodu tahrip ettiğinizde ‘tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar' doğmuştur." ifadelerini kullanmıştı.

Erbakan'ın açıklamalarına tepkiler sürerken, bir eleştiri de, aşı karşıtlarına her fırsatta tepki gösteren komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi.

Gökbakar aşıyla ilgili ortaya atılan iddiaları ti'ye aldı.

Instagram'dan bir fotoğraf paylaşan ünlü komedyen, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah baş ağrısı, ışığa-sese aşırı duyarlılık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne haldeyim!! Sorumlusu kim bunun??? Tabii ki, Küresel Güçler... Hücre çekirdeğime etki edip beni bu hale getirdiniz de; elinize ne geçti? Büyük oyun, büyük oyun dediğiniz bu muydu??? Çipleseydiniz daha iyiydi... Allah sizi bildiği gibi yapsın Bill Gates ve küresel arkadaşları... Not: Göbeğimden aşağısı, vücudumun alt yarısı goril seklinde su an! Uygun olmaz diye onu çekip paylaşmıyorum..."

Gökbkarar'ın paylaşımına bazı ünlüler de destek verdi.

 

sahan.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.