Sahnede koronavirüs önlemleri!

Sahnede koronavirüs önlemleri!

İstanbul’un önemli kültür- sanat merkezlerinden biri olan Tiyatro Ak’la Kara corona virüsüne karşı ilaçlandı. Binanın iç ve dış cephesinde başlatılan dezenfekte çalışmalarının ardından kültür- sanat faaliyetleri devam edecek.

Tiyatro Ak’la Kara’da sağlık bakanlığı onaylı ekipler, özel koruyucu kıyafetler ile ilaçlama ve dezenfekte çalışmasını tamamladı. Corona virüse karşı alınan önlemler kapsamında yapılan çalışmalarda; tiyatro salonu, fuaye alanı, kulisler, tuvaletler, giriş ve çıkış alanları tamamen ilaçlanarak dezenfekte edildi.

 

 

Tiyatro Ak’la Kara Kurucu Ortağı Savaş Özdural; “Kurulduğumuz yıldan beri tiyatromuzda hijyeni son derece önemsiyoruz. Virüs daha Türkiye’ye gelmeden her türlü önlemlerimizi artırmıştık. Yaklaşık her gün yüzlerce kişiyi tiyatromuzda ağırlıyoruz. Ak’la Kara olarak her sanatseverin sağlığından sorumluyuz. Bu nedenle tiyatromuzu özel ekiplerle başlattığımız corana virüsü seferberliği ile en ince noktasına kadar dezenfekte ettik. Oyuna gelen tüm seyircilerimize de dezenfekte jel uygulaması yapacağız. Seyircilerimiz gönül rahatlığıyla oyunlarımızı izlemeye gelebilirler” dedi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.