Şahsiyet dizisinin konusu nedir, yönetmeni ve oyuncuları kimlerdir?

Şahsiyet dizisinin konusu nedir, yönetmeni ve oyuncuları kimlerdir?

Herkes merak ediyor, internette onu arıyor; Haluk Bilginer’e Agah Beyoğlu rolüyle Emmy kazandıran Şahsiyet dizisinin konusu, yönetmeni ve oyuncuları

47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu Haluk Bilginer seçildi. Emmy Ödülü Türkiye’ye ilk kez geldi…Usta sanatçı digital platform olan puhu.tv de gösterilen internet dizisi Şahsiyet’teki Agah Beyoğlu performansı ile ödülü kazanırken, herkes “Şahsiyet dizisinin konusu ne yönetmeni ve oyuncuları kim?” sorusuna internette yanıt arıyor.

ŞAHSİYET DİZİSİ YÖNETMENİ VE OYUNCULARI KİMLER?

 

sahsiyet-haluk-bilginer.jpg

Haluk Bilginer Emmy Ödülleri'nde aldığı ödülle tüm Türkiye'yi gururlandırdı. Usta oyuncu, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisindeki başarılı performansıyla en iyi erkek oyuncu seçildi. Bilginer'in bu başarısı sonrası arama motoru Google'de herkes "Haluk Bilginer kimdir? Emmy Ödülü'nü kazanan Haluk Bilginer kaç yaşında, nereli? Haluk Bilginer hangi dizi ve filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Haluk Bilginer'in biyografisi ve başarılarla dolu kariyeri...

2018 yılının Mart ayında yayınlanan internet dizisi Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer ve Cansu Dere paylaşmıştı. Kadroda ikiliye Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Müjde Ar, Şenay Güler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur eşlik etmişti. Dizide Alzheimer hastası bir adam ve mesleğe yeni dahil olmuş bir polisin yollarının kesişme öyküsü anlatılıyor.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurt dışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.