Sahte doktor Osman Çakmak serbest kaldı!

Sahte doktor Osman Çakmak serbest kaldı!

Erzincan'da polisin yol uygulaması yaptığı esnada durdurulan ambulansta sahte doktor olduğu ortaya çıkınca gözaltına alınan Osman Çakmak serbest kaldı.

Van’da beyin kanaması geçiren ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde tedavi gören bir hasta, yakınları tarafından İstanbul’a nakledilmek istendi. Bunun üzerine İstanbul’da özel ambulans hizmeti veren firma tarafından gönderilen ambulansa alınan hasta, Van’dan İstanbul’a nakledilmek üzere yola çıktı.

 

KENDİNİ “ÇOCUK DOKTORU” OLARAK TANITTI


Erzincan Akyazı Uygulama Noktası’nda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak yapılan uygulama esnasında durdurulan ambulans kontrol edildi. Ambulansta hastaya refakat eden ve kendini “çocuk doktoru” olarak tanıtan Osman Osman Çakmak’a “doktor kimliği” soruldu. Üzerinde doktor kimliğinin bulunmadığını, kaşesinin olduğunu belirten Osman Ç., şüpheli ve tedirgin tavırları üzerine ambulanstan indirildi.

 

TIBBI SEKRETERLİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI


Yapılan kontrollerde sahte doktor olduğu anlaşılan ve doktor önlüğü giyen Osman Çakmak gözaltına alındı. Tıbbi sekreterlik bölümü mezunu olduğu öğrenilen Osman Çakmak’ın İstanbul’daki bir hastanede ambulans şoförlerine ve çalışanlarına kendini doktor olarak tanıttığı belirtildi.

 

“PİŞMANIM” DİYEN ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI


Para karşılığı bazı hastalara reçete yazdığı ve sağlık kurullarında rapor alımlarına aracılık ettiği öne sürülen Osman Çakmak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ambulansın içindeki hasta ise kontrollerin ardından İstanbul’a gönderildi. Savcılıktaki ifadesinde, “Ben bir hata yaptım, cahillik ettim, pişmanım” diyen Osman Çakmak, serbest bırakıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.