Sahte özel harekat polisinden soygun

Sahte özel harekat polisinden soygun

Üsküdar'da bir şirketi basan silahlı 6 kişi, 'Biz özel harekatçıyız' diyerek kapıyı açtırdı. Görevliyi kelepçeleyen sahte polisler, iş yerindeki kasaları boşalttı. Soyguncular, güvenlik kamerası kayıt cihazını da alarak kaçtı.

İstanbul Üsküdar, dün güne ilginç bir soygun haberiyle başladı. Sabah saat 06.00 sıralarında bir gıda firmasının anadolu bölge bayii binasına giden silahlı 6 kişi, oksijen tüpüyle kapıyı keserek binaya girmeye çalıştı. Hasan Aydoğan isimli çalışan gürültü üzerine dışarı çıkınca silahlı kişilerle karşılaştı. Aydoğan’a ‘Özel harekat polisiyiz. Aç kapıyı. Uyuşturucu operasyonu için geldik” diyen kişiler kapıyı açan gece bekçisini etkisiz hale getirip ellerini plastik kelepçe ile bağladı.

 

Aydoğan’ı etkisiz hale getirdikten sonra içeri giren sahte özel harekatçılar, 3 kasadan yaklaşık 600 bin liralık çek, 60 bin lira  ve 4 bin dolar aldı. Soyguncular ayrıca binanın güvenlik kamera kayıtlarının kaydedildiği cihazı da yanlarına alarak otomobille olay yerinden uzaklaştı. Elindeki plastik kelepçeden kurtulan Hasan Aydoğan durumu polis ekiplerine haber verdi.

Büyük kasayı açamamışlar

Olay yerine gelen polis, incelemelerin ardından kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. İş yeri sahibi Fikret Korkmaz, soyguncuların binada 4 saat kaldığını, yüklü miktarda para bulunan büyük kasayı açmayı başaramadıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.