'Sahte peygamber' Evrenosoğlu müridinin karısına ve genç kızına istismarda bulunmuş!

'Sahte peygamber' Evrenosoğlu müridinin karısına ve genç kızına istismarda bulunmuş!

Geçen yıl hayatını kaybeden ve kamuoyunda 'Sahte peygamber' olarak tanınan 86 yaşındaki İskender Erol Evrenosoğlu'nun skandal bir ses kaydı ortaya çıktı.

Geçen yıl hayatını kaybeden ve kamuoyunda 'Sahte peygamber' olarak tanınan 86 yaşındaki İskender Erol Evrenosoğlu'nun skandal bir ses kaydı ortaya çıktı.

Ses kaydında MİHR tarikatının kurucusu Evrenosoğlu, vefat eden 15 yıllık müridinin karısı ve 17 yaşındaki genç kızı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyor.

Vefat eden müridinin 17 yaşındaki genç kızı Evrenosoğlu'nu arıyor ve kendisini istismar ettiği için büyük bir acı duyduğunu ve geceleri uyuyamadığını söylüyor. Genç kız daha sonra 'Biz 15 yıldır sizinleyiz. Babam sizin uğrunuza can verdi. Biz size emanettik. Ama bu yaptığınız şeyi artık hazmedemiyorum' diyor.

Genç kızın sürekli sözünü kesen ve alaycı konuşmalarıyla genç kıza kendini daha da kötü hissettiren Evrenosoğlu, telefonu kapatmak isterken, 17 yaşındaki genç kızın annesi bu kez devreye giriyor.

Evrenosoğlu ile görüşmeye başlayan kadın hıçkıra hıçkıra ağlıyor ve 'Namusumuzu kirlettiniz. Biz size emanettik. Yıllarca paramızı yediniz bizi mahvettiniz beni kullandınız yıllarca ama şimdi kızıma yaptıklarınızı hazmedemiyorum.' diyor.

 

İşte o skandal ses kaydı;

 

 

SAHTE PEYGAMBER İSKENDER EVRENESOĞLU KİMDİR?

 

Sahte peygamber olarak bilinen İskender Evrenesoğlu 1942 yılında doğdu.1986'da Devlet Planlama Teşkilatında uzman olarak çalıştı.

İskender Evrenesoğlu çesitli kelime oyunlarına başvurarak kendisinin kitaplı bir resul olduğunu ama peygamber olmadığını söylemektedir. Veli-Resul ve Nebi-Resul şeklinde iki tip resullük durumunun olduğunu ve kendisinin bu kategorizasyonda ikinci tür olan Veli-Resullerden biri olduğunu ve Allah tarafından Türk ırkını tebliğle, irşadla vazifelendirildiğini iddia etmektedir.

Tüm peygamberlerin misakta kendisini desteklemek için söz verdiğini ve kendisinin Mehdi-Resul olarak zuhur edecegi zamanı yüzyıllar öncesinden gözlediğini ve zuhurunun işaretinin Duhan Sûresi gereği çıkacak olan bir duman olduğunu söyleyen biridir.

Rabbimizin, Hz. Muhammed (s.a.v.) müstesna hiçbir beşer için “Habibim” dememesine rağmen kendisine Allah’ın ‘Habibim' diyerek hitap ettiğini söylemiştir.

Bir zamanlar Sinop’ta düzenlediği konferansa katılan vatandaşlar da düzenlenen toplantıya telekonferans sistemi ile iştirak eden ve kendisinin peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu'nu protesto ederek salonu terk etmişlerdi. 

Evrenesoğlu 27 Kasım 2019 yılında hayatını kaybetmiştir.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.