Sakıp Sabancı Müzesi’nde annelere kutlama

Sakıp Sabancı Müzesi’nde annelere kutlama

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, Anneler Günü’nde annelerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor. İsteyen resim sanatı dersi alabilirken isteyenler de canlı yayında ‘Kağıt Çiçek Atölyesi’’ne katılabilecek

Annesine el yapımı hediye vermek isteyenler için müzenin koleksiyonlarında yer alan elyazması kitap sayfalarındaki çiçek resimlerini temel alan ‘Kağıt Çiçek Atölyesi’, 7 Mayıs Perşembe 15.30’da Sakıp Sabancı Müzesi’nin Instagram hesabından canlı gerçekleştiriliyor.

 

Kitaptan takıya, objeden aksesuara kadar birçok tasarımın yer aldığı SSM Mağaza ürünleri, müzenin web sitesinden online olarak satın alınabiliyor.

8 ve 9 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk ve İslam Sanatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tarkan Okçuoğlu’nun yönetiminde çevrimiçi gerçekleştirilecek “Osmanlı Resim Sanatı” dersleri ise sıra dışı hediye arayanlar için Sakıp Sabancı Müzesi web sitesinden satışa sunuluyor.

 Anneler Günü’nde sanatla dolu bir gün geçirmek isteyenler ise Pablo Picasso’nun tüm dönemlerini kapsayan Picasso İstanbul’da sergisini çevrimiçi ortamda anneleriyle birlikte ziyaret edebiliyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.