Salgın gölgesindeki KPSS sınavı tedbirlerle başladı

Salgın gölgesindeki KPSS sınavı tedbirlerle başladı

Bugün ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı başladı. 2 oturum şeklinde gerçekleşecek sınavda ilk oturum saat 10.15’te start aldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumları bugün saat 10.15 itibariyle başladı. Sınava İstanbul Üniversitesi'nde girecek olan adaylar erken saatlerde okul önüne gelmeye başladı.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında adayların sınavın yapılacağı binaya girişi yapmadan önce ateşlerinin ölçüldüğü ve maske dağıtıldığı gözlendi.

Adaylardan kimileri annesi ve babasıyla gelirken, kimisi ise eşi ve çocuklarıyla sınav heyecanını yaşadı. Sınav saatinin yaklaşmasıyla okul önünde yaşanan kalabalık da arttı.

Sınava girecek adaylardan Vedat Alkan heyecanlı olduğunu söyleyerek “İyi hazırlandık 3 yıldır atanmayı bekliyoruz. Matematik, Türkçe, Vatandaşlık, Tarih ve güncel konulardan sorular var inşallah yaparız” dedi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.