Salih Kapusuz'dan ülkücülere çirkin tezgah

Salih Kapusuz'dan ülkücülere çirkin tezgah

Ülkücüleri seçimden seçime hatırlayan AKP yöneticileri çirki oyunlarına devam ediyor. Bunun son örneği ise AKP Milletvekili Salih Kapusuz oldu. Haddini aşarak Ülkücü seçmenlere akıl vermeye kalkan KAPUSUZ'a tepkiler çığ gibi

Salih Kapusuz’dan ülkücülere talimat!


AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, yakın arkadaşı Melih Gökçek’e destek vermek için twitter hesabından ülkücülere talimat vermesi ülkücülerin tepkisine yol açtı.

MHP’yi BDP ile ittifak kurmakla suçlayan Salih Kapusuz, Ankara’da MHP Genel Merkezinin bilerek zayıf aday çıkarttığını iddia etti.

Bu iddiasının hemen ardından ülkücülere âdeta talimat veren Salih Kapusuz, “Ankara’daki ülkücü kardeşlerimiz MHP’nin bu oyununu görmelidir. Ankara’yı Mansur Yavaş’a teslim etmek isteyenlerin oyununa gelmemelidirler.” Şeklinde yaptığı yoruma ülkücülerden yoğun eleştiri geldi.

Daha önce Melih Gökçek’in bir televizyon programında “Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum; Lütfen Mansur Yavaş’a oy vermeyin.” Diyerek ülkücülere akıl verme densizliği göstermesinin üzerinden sadece iki gün geçmişken Salih Kapusuz’un paylaştığı bu tweet, ülkücüler tarafından “Bunlar ülkücüleri emir ve talimatları doğrultusunda hareket eden hizmetçileri mi zannediyor. Kime oy verip vermeyeceğimizi Melih Gökçek ve diğer AKP’lilerden mi öğreneceğiz.” sözleri ile tepkiyle karşılandı.

 

Bürokraside Ülkücüleri tırpanlayan, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan AKP'ye Ülkücülerden oy isteyen KAPUSUZ Ahlak sınırlarını da aşarak Ülkücüleri emir eri sandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.