Şamil Tayyar'dan yakışıksız benzetme

Şamil Tayyar'dan yakışıksız benzetme

Tayyar, AKP'ye oy vermeyenleri 'düşman' zannediyor olsa gerekli ki, seçim sonuçlarını 'Osmanlı şamarı' olarak değerlendirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim bölgesi İslahiye'de yerel seçimleri değerlendirirken, "Bu seçim; beddualarla, şantajlarla, kasetlerle, ahlaksız provokasyonlarla, paralarla ve cüzdanla seçim kazanacaklarını düşünenlere 'Osmanlı şamarını' indirdiniz" diye konuştu.

 

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, seçim bölgesi İslahiye'de yerel seçimleri kazanmalarının ardından seçim koordinasyosyon merkezinde partililerle buluştu. İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan ve belediye başkanı seçilen Kemal Vural'la birlikte teşekkür konuşması yapan Tayyar, üç aylık seçim sürecini atlattıklarını belirterek, son sözü halkın söylediğini vurguladı.

 

Milletvekilliğine seçildiğinden bu yana Gaziantep'e hizmet etmek için siyasete girdiğini, hiçbir özel hesabının olmadığını ifade eden Tayyar, milletvekilliği için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Aralık 2010'da kendisini davet ettiği Parlamento'daki çalışma ofisinde İstanbul mu, Ankara mı? diye sorduğunu, kendisinin ise doğduğu, büyüdüğü toprakları Gaziantep'i istediğini söylediğini kaydetti.

 

30 Mart Mahalli İdareler seçiminde halkın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını söyleyen Tayyar, "Bu seçim; beddualarla, şantajlarla, kasetlerle, ahlaksız provokasyonlarla, paralarla ve cüzdanla seçim kazanacaklarını düşünenlere 'Osmanlı şamarını' indirdiniz. Bir şamarı da 2009 seçiminde kendine güç devşiren 'ben istersem, falancaya seçim kazandırırım, istersem seçim kaybettiririm' diyen o küçük derebeylerine de Osmanlı şamarını indirdiniz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.