Şam'la ilk temas! Perinçek ve Sancak Esad'la görüşecek

Şam'la ilk temas! Perinçek ve Sancak Esad'la görüşecek

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Genel Başkan Doğu Perinçek ve AK Parti'den ayrılarak Vatan Partisi’ne katılan Ethem Sancak’ın Suriye'de Beşar Esad'la görüşeceğini duyurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun “Rejim ile muhalifleri uzlaştırmalıyız, çözüm ancak böyle olur” sözleri sonrası Ankara Şam hattında Rusya'nın arabuluculuğunda normalleşme adımların atıldığı belirtilirken ilk temasın Vatan Partisi'nden geleceği belirtildi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve AK Parti'den ayrılarak Vatan Partisi’ne katılan Ethem Sancak’ın Suriye'de Beşar Esad'la görüşeceğini doğruladı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ve yakın zamanda Perinçek'in partisine katılan Ethem Sancak'ın 10 gün içerisinde Suriye'ye giderek Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşeceğini dün akşam katıldığı yayında söyledi.

 

15 GÜN İÇİNDE ŞAM ZİYARETİ YAPILACAK


Yarkadaş'ın iddiasını doğrulayan Bursalı, Ulusal TV'de "Önümüzdeki 10-15 gün içerisinde parti heyetimiz Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek başkanlığında Suriye'yi ziyaret edecek ve Sayın Beşar Esad ile görüşecek. Heyetimizde Ethem Sancak ve yine partimizden yetkililer, önemli isimler de yer alacak. Ayrıntılı takvimi önümüzdeki günlerde açıklayacağız" açıklamasını yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.