Samsun'a yolcu taşıyan otobüs devrildi: 1 bebek öldü, 31 kişi yaralandı

Samsun'a yolcu taşıyan otobüs devrildi: 1 bebek öldü, 31 kişi yaralandı

Irak'tan Samsun'a yolcu taşıyan otobüs, Şanlıurfa’da şarampole yuvarlandı. Kazada 31 kişi yaralandı. 

Irak'ın Süleymaniye kentinden Samsun'a yolcu taşıyan, Irak plakalı otobüs, Şanlıurfa’da şarampole yuvarlandı. Kazada 2 yaşındaki İbad Adnan adlı bebek yaşamını yitirdi, 31 kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 04.30 sıralarında, Şanlıurfa- Mardin yolunun 60’ıncı kilometresinde meydana geldi. Irak'ın Süleymaniye kentinden Samsun'a yolcu götüren Talha Hasan’nın kullandığı Irak plakalı otobüs, Dağyanı mevkisinde kontrolden çıkarak, yaklaşık 7 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı.

Kazayı görenler, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 32 kişi yaralandı.

Otobüste sıkışan yolcuları çıkarmak için UMKE ve jandarma ekipleri, büyük çaba sarf etti. UMKE ve jandarma ekipleri, Arapça konuşarak, yaralıları kent merkezindeki hastanelere sevk etti.

 

İBAD BEBEK KURTARILAMADI

 

Ağır yaralı olarak Harran Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan İbad Adnan acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 31 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Öte yandan bölgede güvenlik önlemi alınırken, kurtarma çalışmaları nedeniyle yol, kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yaralıların kurtarılmasının ardından ulaşım normale döndü. Jandarma ekipleri ise kaza yerinde yolcuların valiz ve çantalarını korumaya aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.