Samsun'da bir kişi eşini taciz eden babasını öldürdü, evi de ateşe verdi!

Samsun'da bir kişi eşini taciz eden babasını öldürdü, evi de ateşe verdi!

Samsun'da eşini taciz ettiği iddiasıyla babası Yaşar Ak'ı öldüren 24 yaşındaki Doğukan Ak, evi de ateşe verdi.

Samsun‘un Alaçam ilçesi Gökçeboğaz Mahallesi’nde yaşanan olaya göre, 24 yaşındaki Doğukan Ak, boşandığı annesinin 2 katlı müstakil evinde oturan babası Yaşar Ak ile eşini taciz ettiği iddiasıyla tartıştı.

 

BABASINI EŞİNİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA VURDU


Edinilen bilgiye göre, Doğukan Ak , Köy Ürünleri Pazarı yakınlarında bulunan 2 katlı müstakil evde oturan babası Yaşar Ak’ın evine gitti. Burada babaannesi Safinaz Doğan’ın başına tüfekle vurarak darp etti. Babası Yaşar Ak’a da tüfekle ateş etti. Kurşunların hedefi olan Yaşar Ak, olay yerinde hayatını kaybetti. Daha sonra evin 2. katını yakarak yoldan geçen bir aracı durdurarak aracı gasp etti. Gasp ettiği araçla olay yerinden kaçtı.

 

DOĞUKAN AK YAKALANDI


Olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Başına aldığı darbeyle yaralanan babaanne Safinaz Doğan, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinden gasp ettiği otomobille kaçan Doğukan Ak, Yakakent ilçesi girişinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı.

Yapılan kovalamacada polis ekipleri Etyemez Mahallesi yolunda kaçan otomobilin tekerine ateş ederek durdurdu. Ekiplerce yakalanan şahıs, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

 

BABA YAŞAR AK DAHA ÖNCE DE KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNUŞ


Öte yandan öldürülen Yaşar Ak’ın daha önce de kendi kızına yönelik ‘cinsel taciz’ suçundan hüküm giydiği, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.