Samsung yenilikte sınır tanımıyor ! İşte Samsung'un yeni amiral gemisi...

Samsung yenilikte sınır tanımıyor ! İşte Samsung'un yeni amiral gemisi...

Tasarımlarıyla ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Samsung yeni telefonu amiral gemisini satışa sundu. Samsung, Galaxy S9+’ın kapasitesini 256GB'a çıkarttı.

Saniyede 960 kare çekebilen ultra ağır video çekim özelliğine sahip, üstün düşük ışık performansı ve artırılmış gerçeklik emojileri (AR Emoji) gibi özellikleriyle öne çıkan Galaxy S9+’ın, 64GB ve 128GB kapasiteli versiyonlarının ardından 256GB dev kapasiteli versiyonu satışa sunuldu. Samsung Galaxy S9'un satışı ise şuan sadece shop.samsung.com/tr’den yapılabilecek. 


Samsung, 400GB’a kadar microSD kart desteği ile kapasite sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyerek, Galaxy S9+'ın kapasitesini arttırdı. Kullanıcılar böylelikle en güzel anlarını, yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını ve videolarını her zaman telefonlarında saklayabilecek. Uzun seyahatlerde film izlemekten keyif alanlar ise telefonlarının hafızasında bulunan 4K çözünürlükte çok sayıda filmi yola çıktıklarında izleyebilecekler ve eğlenceli vakit geçirebilecekler...

YENİ TASARIM 

dsf.jpg

Galaxy S9+ ile çektiğiniz tam 21.880 fotoğrafı telefonunuzun hafızasında saklayabileceksiniz.
 

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK

fsf.jpg

Galaxy S9+’ın dev hafızasında HD çözünürlükte 70 saatlik video içeriği taşıyabileceksiniz.

ds.jpg

Eğer Full HD çözünürlükte film veya video izlemeyi tercih edenler, 32 saat 40 dakikalık içeriği Galaxy S9+ ile her yere götürebilecek.

 

DOYASIYA MÜZİK 
feef.jpg

Samsung Galaxy S9+ ile tam 61340 adet MP3 dosyasını telefonunuzun hafızasında saklayabilecek ve devasa bir müzik arşivini yanınızda taşıyabileceksiniz.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.