Samsung Yine Çok Şaşırtacak Özelliklerle Hayatımıza Girecek

Samsung Yine Çok Şaşırtacak Özelliklerle Hayatımıza Girecek

Apple’ iPad ailesi karşısında daha fazla duramayıp yenilgi yaşayan Android tabletler, çok gündeme gelmese bile yaşamaya devam ediyorlar. 

Bu alanın öncü isimlerinden olan Samsung yeni tablet modeli Galaxy Tab Active 2 ile çok ilginç bir özellikle “tekrardan” hayatımıza girmeye hazırlanıyor.

Samsung’ 2014 senesinde lanse ettiği ve çok zorlu şartlara dayanıklı tablet modeli Galaxy Tab Active, yakın zaman içinde yerini Galaxy Tab Active 2‘ye bırakmaya hazırlanıyor. 

Samsung tarafından geliştirilen Exynos 7870 işlemci, ARM Mali-T830 grafik birimi, 3 GB RAM, 16 GB dahili depolama, 1280×800 piksel çözünürlüğe sahip 8 inç ekran gibi detaylara sahip olacak tablet, Samsung kullanma klavuzu görseline bakıldığı zamansa bataryasının değiştirilmesine izin verecek. 

Uzun zamandır görmediğimiz bu özellik ile fark yaratacak ve araziye çıkıldığı zaman “şarj bitti” sorunu artık yaşanmayacak olan Galaxy Tab Active 2, değiştirilebilir bataryasını korucuyu özelliğe sahip arka kapağının altında taşıyacak. 

Üretim amacı gereği ön yüzünde fiziksel kontrol tuşları olacak tablet, doğal olarak su ile toza karşı da güçlü olacak.

GPS, NFC, 4G LTE ve WiFi gibi kablosuz bağlantı seçenekleriyle geleceği söylenen Samsung’ zor şartlara dayanıklı tablet modeli Galaxy Tab Active 2, dijital asistan Bixby ön yüklü olarak kutudan çıkacak ve S-Pen stylus kalem modelini direkt olarak koruyucu kılıfı üzerinde taşıyabilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum