Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 20 ne zaman satışa çıkacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 20 ne zaman satışa çıkacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 20 yakında raflardaki yerini alacak. İşte Samsung Galaxy Note 20 satış tarihi.

Geçtiğimiz haftalarda Samsung'un yeni Unpacked etkinliğini 5 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği basına sızdırılmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bu etkinlikte yeni Note 20 modellerinin haricinde Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G modellerini de tanıtacağı belirtildi.

Bu sızıntının ardından şimdi de Samsung Galaxy Note 20 satış tarihi netlik kazandı. Güney Kore'nin güvenilir mecralarından biri olan ETNews, Samsung'un yeni Note modellerini Ağustos'un sonunda satışa sunacağını ilan etti.

 

galaxy-note20-icerik.jpg

Güney Koreli yetkililer tarafından aktarılan bilgilere göre Galaxy Note 20 modelleri 21 Ağustos'ta raflardaki yerlerini alacak.

Samsung'un 5 Ağustos'ta gerçekleştireceği etkinlikte yeni Note modellerini tanıtması ve ön siparişe sunması bekleniyor. 21 Ağustos'a kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinde, müşterilere bazı hediyelerin sunulacağı da tahmin ediliyor. (Örneğin Note 20 alana kablosuz kulaklık hediyesi gibi)

ETNew’e göre Galaxy Fold 2'nin ise en erken Eylül ya da Ekim ayında satışa çıkacak.

5G destekli Galaxy Z Flip modeli ise büyük ihtimalle yeni Note modelleriyle eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacağı söyleniyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.