Sanal Gerçeklik Hocasının Korkunç Sonu

Sanal Gerçeklik Hocasının Korkunç Sonu

Amerika Birleşik Devletleri Florida’da yaşayan ve Güney Florida Üniversitesi’nde bilgisayar oyunları ve sanal gerçeklik dersleri veren Türk profesör Ayhan Ayteş, 3 yaşındaki kızını öldürerek intihar etti.

Ayhan Ayteş (48), kızı Ela Deniz'i hafta sonu tatili için eski eşi Laurel Friedman'dan (38) aldı. Uzun zaman geçtikten sonra anne Friedman kızının gelmemesi üzerine harekete geçerek güvenlik güçlerine haber verdi. Eve giden polisler acı gerçekle karşılaştılar. Ayhan Ayteş, üç yaşındaki kızı Ela'yı öldürmüş, ardından kendi hayatına son vermişti.

Ayhan Ayteş Güney Florida Üniversitesinde geçen Mayıs ayına kadar bilgisayar oyunları ve sanal gerçeklik üzerine yüksek lisans dersi veriyordu. Laurel Friedman'la da üniversiteden tanışmışlardı.

 

ayhan-aytes-cinayet.jpg

University South Florida’dan yapılan açıklamalara göre Aytes, Aralık 2016'da USF tarafından Zimmerman School of Advertising ve Mass Communications'da konuk yardımcı doçent olarak geçici bir pozisyonda bir dönem için işe alınmış. Aytes'in sözleşmesi Mayıs 2017'de sona ermiş ve iki dönem için Ağustos 2017'de aynı kapasiteye getirilmiş. Son sözleşmesi Mayıs ayında sona ermiş.

 

siyasetcafe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.