Sanal kitap fuarı başlıyor

Sanal kitap fuarı başlıyor

Online kitabevi platformu olan idefix, bu yıl 13 Kasım- 30 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ‘’15. Sanal Kitap Fuarı’’ ile tüm kitap severleri unutamayacakları bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor

Birçok yayınevi ve eserlerde %70’e varan indirimlerin sunulacağı ‘’idefix Sanal Kitap Fuarı’’ süresince kitapseverler, çeşitli fırsatlar ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

 

Fuar süresince edebiyat severler, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, İskender Pala, Yılmaz Özdil, İnci Aral, İlber Ortaylı, Nihat Sırdar, Hasan Ali Toptaş gibi Türkiye'nin en sevilen yazarlarının imzalı kitaplarını satın alma fırsatı da bulacak. Bu yıl 10 milyon ziyaretçinin hedeflendiği fuarda, Sapiens ve Homo Deus Kitaplarının yazarı Yuval Noah Harari,Ece Temelkuran, İclal Aydın, Mario Levi, Sevim Ak, Colson Whitehead gibi bir çok ünlü yazarın röportajları da okuyucularla buluşacak.

 

idefix, Türkiye’nin Okuma Haritası'nı da ortaya çıkaracak. 2017 yılının en çok aranan, tavsiye edilen, beğenilen, hediye edilen kitapları idefix Sanal Kitap Fuarı'nda sunulacak ve 2017 yılının "En İyi 50 Romanı" seçilecek. Kararsız okuyucular için "Yol Gösterici Harita" ve okur ile yazarın bütünleşeceği "Niçin Okumalıyız" özel bölümlerinin de yer alacağı fuar süresince "Kuşbakışı" bölümünde de yazarların masası mercek altında alınacak.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.