Sanat dünyası ‘Base Talks’da

Sanat dünyası ‘Base Talks’da

‘Base Talks’ bu yıl da dopdolu programıyla, W Studios’da birbirinden özel söyleşilerle sanat dünyasını bir araya getirecek. 20’ye yakın panelde yaklaşık 35 konuşmacıyı ağırlayacak olan etkinlik her gün 12:00-19:00 saatleri arasında yapılacak.

Bu yıl BASE Talks’ta yerini alan isimler şöyle sıralanıyor. Ahmet Doğu İpek, Alp İşmen, Antonio Cosentino, Atıf Akın, Ayça Telgeren, Ayşegül Kurtel, Belkıs Balpınar, Bengü Gün, Beral Madra, Burcu Tosun, Ceren Erdem, Çağrı Saray, Çelenk Bafra, Derya Yücel, Eda Gecikmez,Elif Uras, Emre Zeytinoğlu, Erdal Duman, Erdil Yaşaroğlu, Esra Aliçavuşoğlu, Evrim Altuğ, Ferhan İstanbullu, Fulya Çetin, Guido Casaretto, İpek Yeğinsu, Hüsamettin Kocan, Kezban Arca Batıbeki, Leyla Ünsal, Melda Narmanlı Çimen, Memed Erdener, Merih Akoğul, Meryem Uzunoğlu, Murat Germen, Murat Pilevneli, Nazım Dikbaş, Nazlı Çarmıklı, Nazlı Pektaş, Neriman Polat,Osman Dinç, Osman Erden, Oya Delahaye, Ozan Bilgiseren, Ömer Özyürek, Özlem Yalım, Pınar Öğrenci, Sabiha Kurtulmuş, Saliha Yılmaz, Sarp Evliyagil, Selçuk Artut, Selman Bilal, Server Demirtaş, Sibel Erdamar, Sinan Demirtaş, Sinan Logie, Tayfun Erdoğmuş, Tuna Ortaylı Kazıcı, Vahap Avşar.  

 

SERGİDE 120 SANATÇI ADAYI VAR

14-17 Kasım 2019’da gerçekleşecek olan Türkiye’nin yeni mezun sanatçı platformu BASE, yurdun dört bir yanından yeni mezun genç sanatçı adaylarının yapıtlarını aynı çatı altında topluyor. 72 üniversitenin 2019 mezunlarından 1575 başvuru alan BASE’te, bu yıl seçici kurul değerlendirmesi sonucu seçilen 30 üniversiteden 107 yeni mezun sanatçı adayının 120 yapıtı yer alacak. BASE 2019’un seçici kurulunda Antonio Cosentino, Azra Tüzünoğlu, Derya Yücel, Elif Uras, Kezban Arca Batıbeki, Lalin Akalan, Marcus Graf, Merih Akoğul, Mustafa Taviloğlu, Nazlı Pektaş, Osman Dinç, Selman Bilal, Şakir Gökçebağ, Sabiha Kurtulmuş, Tankut Aykut, Tomur Atagök ve Vahit Tuna yer aldı. Derya Yücel küratörlüğünde gerçekleşecek olan BASE 2019’da resim, seramik, video, heykel, yerleştirme, fotoğraf, cam ve grafik tasarım gibi pek çok farklı sanat dalından yapıtlar sergilenecek.

 

BASE, genç sanatçı adaylarına mezuniyetten profesyonel sanat hayatına geçişlerinde destek olmayı, onlara üretimlerini sergileme ve sanat dünyasının önde gelen isimleriyle birebir tanışma imkanı sunmayı amaçlıyor. BASE, aynı zamanda sanatseverler ve yaratıcı endüstrilerin de genç yetenekler keşfetmesine aracı olmayı amaçlıyor.

 

 

BASE’DE BİR İLK: BASELECTED 1 SERGİSİ

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek BASELECTED 1, 2017 ve 2018 BASE sanatçılarının güncel yapıtlarından oluşan bir seçkiye ev sahipliği yapacak. Sergide Arek Qadrra, Aytuğ Aykut, Damla Yalçın, Dilara Göl, Duygu Aydoğan, Ece Kibaroğlu, Fatih Temiz, Hamza Kırbaş, Hina Barlas, İbrahim Erdoğan, Kübra Boy, Metin Alper Kurt, Ömer Sedat Yenidoğan, Seçil Büyükkan, Selen Tokgöz, Tevfik Altan Doyran, Uğur Bişirici olmak üzere 17 sanatçının eseri sergilenecek.

 

Henüz sanat kariyerinin başında sanatçı adaylarıyla tanışmak ve birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacak olan ‘BASE Talks’u izlemek için bu özel buluşmayı kaçırmayın.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.