Sanatçı Atilla Taş Bursa'da gözaltına alındı

Sanatçı Atilla Taş Bursa'da gözaltına alındı

Ünlü sanatçı Atilla Taş, Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları;

Ünlü sanatçı Atilla Taş, Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında Atilla Taş, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde mola verdiği dinlenme tesisinde gözaltına alındı.

Savcılığın FETÖ/PDP soruşturmasında örgütün medya yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 35 kişi arasında bulunan şarkıcı ve Meydan gazetesi yazarı Atilla Taş, saat 00.30 sıralarında otomobiliyle Bursa'dan İstanbul'a giderken, Gemlik çıkışında mola verdiği dinlenme tesisinde, Gemlik Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı..

Emniyetteki işlemlerin ardından Atilla Taş, gelen özel ekip tarafından saat 04.00'te İstanbul'a götürüldü.

'Ham Çökelek' şarkısıyla üne kavuşan 41 yaşındaki Atilla Taş, kapatılan Meydan gazetesinde yazılar yazıyordu.

SON MESAJINI PERİSCOPE’TAN VERDİ

Atilla Taş, son mesajını sosyal medyadan verdi. Atilla Taş’ın gözaltına alınmadan birkaç saat önce, Periscope’tan canlı yaparak, bunu bir milyon 600 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından paylaştı.

Yayın öncesi, "Benim ülkeme bir tek ihanetimi bulsunlar, kimseye bırakmam kendimi asarım! İçim rahat, başım dik, alnım açık, ister gelin alın, ya da geleyim!" diyen Taş, araç kullanırken çektiği ve yayınladığı mesajında şunları söyledi:

"Herkese merhaba canlar. Hakkımda bazı çirkef gazeteleri ‘Kaçtı, kaçak’ şeklinde haber yapmışlar, gözaltı kararı çıktı diye. Birkaç gündür şehir dışında tatildeydim ama duyar duymaz gidiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Kaçan da, korkan da kaçtı diyen de şerefsizdir, alçaktır. Kimseden korkum yok. Hatta buradan savcılarımıza, emniyetimize sesleniyorum. Hiç yorulmasınlar. Nereye, hangi savcıya ifade vermem gerekiyorsa hemen yola çıktım zaten İstanbul’a doğru. Ha şunu da söyleyeyim. Eğer ‘Biz bunu alırız bir daha muhalefet yapmaz, sesini kısarız’ diye düşünenler de varsa avuçlarını yalarlar. Korkacak, çekinecek hiçbir şeyim yok Allah’a şükür. Sizi seviyorum. Hasta la Vista”

Taş, yayının ardından Twitter hesabından, “Sabah İstanbul'da olurum, kendim gideceğim emniyet'e. Kaçak, göçek yok bende. raat olun köftehorlar” mesajını paylaştı.

Benim ülkeme bir tek ihanetimi bulsunlar, kimseye bırakmam kendimi asarım! İçim rahat, başım dik,alnım açık, ister gelin alın,ya da geleyim!

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.