Sanatçılarla ‘karantina günlükleri’

Sanatçılarla ‘karantina günlükleri’

Farklı bir sanatçının belli aralıklarla ICAF Instagram hesabını devraldığı canlı yayınlarda sanatçılar, karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlatarak yayın esnasında ürettikleri çalışmaları izleyicilerle paylaşacak.

23 Mart'ta çizgi roman yazarı, çizeri, Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları'nın yaratıcısı Devrim Kunter ile başlayan Karantina Günlükleri, 25 Mart Çarşamba günü Gökhan Tüfekçi, nam-ı diğer Kara Gözüktü Kaptan ile Ankara’daki atölyesinden canlı yayınla İstanbul Comics and Art Festival (@istcaf) Instagram hesabından yayınlandı.

BAŞKA KONUKLARLA DA OLACAK

‘Peri: Ağzı Olmayan Kız ve Baskın’ filmlerinin ödüllü yönetmeni Can Evrenol ve Toys Of Norton hesabının yaratıcısı, figür fotoğrafçısı Ulaş Şentürk 27 Mart Cuma günü saat 20.00’de @istcaf Instagram hesabında takipçilerle buluşacak. Figür koleksiyonları ile daha önce İstanbul Comics and Art Festival’de ayrı ayrı birer söyleşi gerçekleştirmiş Evrenol ve Şentürk, canlı yayında koleksiyonlarındaki parçalardan ve koleksiyonculuktan bahsedecekler.

 

Krüw ekibinden illüstratör, oyuncak ve obje tasarımcısı Bülent Gültek, ICAF Karantina Günlükleri’nin ikinci konuğu olacak.

 

Karantina Günlükleri birer gün arayla farklı sanatçılarla canlı yayınlarına devam edecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.