'Şanlıurfa'da yabancı uyruklu şahıs, 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu' iddiası

'Şanlıurfa'da yabancı uyruklu şahıs, 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu' iddiası

Şanlıurfa Bozova'da bir kişinin 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası vatandaşları sokağa döktü. Tecavüzle suçlanan yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir şahsın 9 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. İddia üzerine tecavüzle suçlanan şahıs gözaltına alındı. Halk sokağa çıkarak tepki gösterdi. Kısa bir yürüyüş yapıldı. Olayların büyümemesi için olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Görüntüler ve iddia sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Şüphelinin yabancı uyruklu olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Haber yerel medyada yer aldı.

 

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

 

Zafer Partisi Şanlıurfa il Başkanı İbrahim Nimetoğlu, sosyal medyada paylaştığı eylem görüntüsüne şu notu ekledi:

 

“Halkımızı sükunete davet ediyorum. Dün yaptığımız açıklama sadece Arapça tabela başlığı olabilir ama cümle içerisinde size basit gelecek ‘Asayiş Problemi’ var dediğimiz konu tamda buydu. 9-10 yaşlarında bir evladımıza yabancı uyruklu bir kişi tarafından defalarca yapılan tecavüz sonucu gelişen olay aşağıdadır. Bizim uykularımız kaçıyor? Ya Sizin? Bu işin peşini bırakmayacağız… Size söz.“

 


 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.