Sapık dedeye 33 yıl hapis! Öz torununa defalarca tecavüz etti

Sapık dedeye 33 yıl hapis! Öz torununa defalarca tecavüz etti

Bolu'da 17 yaşındaki torunu Z.T.'ye 13 yaşındayken beri istismar uygulayan dede Fettah G., 33 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bolu'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.T. 13 yaşındayken dedesi Fettah G. tarafından birçok kez cinsel istismara uğradığını ailesine anlattı.

Z.T., kendisine alkol içirip, cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği dedesiyle ilgili geçen yıl ailesiyle birlikte cumhuriyet savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Şikayet sonrası Fettah G. tutuklanırken, hakkında 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'sağlık için tehlikeli madde temin etme, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan dava açıldı.

 

SUÇLAMALARI REDDETTİ

 

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen karar duruşmasında tutuklu sanık Fettah G. hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya ayrıca Z.T. ve ailesi ile taraf avukatları da katıldı. Son duruşmada kendisini savunan Fettah G. suçlamaları reddetti.

 

'TORUNUMUN PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR'

 

Fettah G., "Torunumun psikolojik sorunları vardı. Bu yüzden kendisine alkol vererek onu sakinleştirmeye çalıştım. Kesinlikle onunla ilişkiye girmedim, dudaklarından öpmedim. Tek amacım torunuma yardım etmekti" dedi.

İstismar olaylarının ardından psikolojik sorunlar yaşadığını anlatan Z.T. ise "Dedem beni hep kandırdı. Sürekli olarak içki içirtip benimle ilişkiye girdi. Ayrıca yıllarca bu anları hiç unutamadım. Korkumdan kimselere bir şey diyemedim. Dedem beni hep tehdit etti. Psikolojim her geçen gün bozuluyordu ve durumu aileme anlattım" diye konuştu.

 

33 YIL HAPİS CEZASI

 

Mahkeme heyeti, cinsel istismar olayını birden fazla kez gerçekleştirdiği kanaatine vardığı Fettah G. hakkında 'çocuğun zincirleme şekilde nitelikli cinsel istismarı' suçundan 30 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 3 yıl, küçük yaştaki çocuğa alkol içirme suçundan ise 7 ay olmak üzere toplam 33 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

 


siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.